Rule exit does not work

I built this Expert with AlgoWizard but exit rule is not working. In the backtest with MT4 you can watch that the rule about Value 1 and Value 2 on QQE is not respected. In the chart I signed with blue pen correct entry and with red pen lost exit and lost entry from lost entry. It seems that work only with stop loss condition.
Attachments
Algo1.sqx
(3.52 KiB)
qqeruleexit.png
(33.09 KiB)
AlgoWizard - 1542542204476.mq4
(196.31 KiB)
qqebacktest.png
(34.44 KiB)
  • Votes 0
  • Project AlgoWizard
  • Type Bug
  • Status Fixed
  • Priority Normal

History

m
#1

DOMENICO

18.11.2018 15:09

Task created

MF
#2

Mark Fric

22.11.2018 08:31
we'll check it, thank you for reporting it.,
m
#3

DOMENICO

26.11.2018 12:25
Did you check it? Any news about it?
TB
#4

Tomas Brynda

26.11.2018 13:58
I checked the strategy code and it seems like there's a problem with comments. AlgoWizard sets unfilled comment fields as undefined which causes problems


Jakub, please check that

TB
#5

Tomas Brynda

26.11.2018 14:14

Attachment 1.png added

Attachment 2.png added

1.png
(108.12 KiB)
2.png
(157.03 KiB)
m
#6

DOMENICO

27.11.2018 13:04
Jakub there are news about it?
m
#7

DOMENICO

30.11.2018 15:08
Jakub?
JK
#8

Jakub

03.12.2018 14:56

Status changed from New to Fixed

I have fixed this issue.
m
#9

DOMENICO

21.12.2018 23:13
I dowloaded Build 116 and Algowizard hold same problem, that is not fixed. Exit rule OR WHEN  does not work tested on the usual strategy that i posted.

Votes: 0

Drop files to upload

or

choose files

Max size: 5MB

Not allowed: exe, msi, application, reg, php, js, htaccess, htpasswd, gitignore

...
Wait please